Røvere smed penge ud af vinduet

Amtssparekassen i Ullerslev blev torsdag eftermiddag udsat for et væbnet røveri. Med skydevåben truede de tre mænd personalet til at udlevere mellem 300 og 350.000 kr. Men da en rød farvepatron eksploderede, måtte røverne under flugten skille sig af med hovedparten af udbyttet. Fredag blev flugtbilen fundet.

-

Amtssparekassen i Ullerslev blev torsdag eftermiddag udsat for et væbnet røveri. Med skydevåben truede de tre mænd personalet til at udlevere mellem 300 og 350.000 kr. Men da en rød farvepatron eksploderede, måtte røverne under flugten skille sig af med hovedparten af udbyttet.


Efter røveriet flygtede de tre maskerede og bevæbnede mænd i en lille Mazda 626. Under flugten eksploderede en rød farvepatron i pengene, og røverne måtte smide deres udbytte ud af bilvinduet.


Politiet i Nyborg mener, at det resterende beløb hos røverne er temmelig beskedent.


Signalement
Mændene beskrives alle tre som dansk-talende, 185 cm høje og alle var de almindelige af bygning.


Røverne var maskerede med hætter og bevæbnede med skydevåben - en af gerningsmændene havde muligvis et oversavet haglgevær i hænderne, da de begik røveriet.


Den sølvgrå Mazda 626 blev fredag middag fundet i en skov ved Munkebo, men politiet har udover bilen ingen spor af røverne.


Nyborg Politi vil gerne høre fra vidner, der har set mændene køre rundt i bilen inden røveriet, eller som har set vognen efter, at den blev fyldt med rød farve i kabinen.


Henvendelser på 65 31 14 48