Røveri mod gamle damer

En 80-årig kvinde blev i aftes klokken 19.20 overfaldet ud for sit hjem på Nyborgvej i Odense. Kvinden fik læsioner i hovedet.

Overfald på 80-årig kvinde søndag aften

En 80-årig kvinde blev i aftes klokken 19.20 overfaldet ud for sit hjem på Nyborgvej i Odense. Kvinden fik læssioner i hovedet.

For anden gang på bare én uge blev en gamle dame i går udsat for et voldsomt røveri. Den 80-årige kvinde var netop steget af bybussen, og var i færd med at låse sig ind i sin opgang på Nyborgvej, da voldsmanden slog til.

Kvinden blev skubbet ind i opgangen bagfra af røveren. Hun faldt omkuld, hvorefter manden begyndte at slå løs på kvinden, mens hendes lommer blev gennemrodet. Kvinden skreg om hjælp, og da røveren ikke kunne finde nogen kontanter på damen, flygtede han fra stedet.

Sidste uge gik det udover en ældre kvinde i Dalum. Hun blev overfaldet og blev slået med sin stok af overfaldsmanden. Politiet ved ikke, om der er en sammenhæng mellem de to overfald.

Efter overfaldet søndag aften efterlyser Odense Politi en dansk mand på 30-35 år. Oplysninger om forbrydelsen kan gives til politiet på 66 14 14 48