I det fynske folks tjeneste

Røveri mod kiosk i Munkebo

FS Kiosken i Bycentret i Munkebo blev fredag aften udsat for røveri. Det er anden gang på få måneder, at kiosken bliver udsat for røveri.

FS Kiosken i Bycentret i Munkebo blev fredag aften udsat for røveri. Det er anden gang på få måneder, at kiosken bliver udsat for røveri.

Fyns Politi modtog alarmen om røveriet klokken 18.34. En mand kom ind i FS Kiosken på adressen Bycentret 103 i Munkebo og truede personalet med en 20-25 centimeter lang kniv til at udlevere penge. Men han tog også selv penge op fra kassen.

Han forlod stedet igen med pengene i en indkøbspose fra Fakta.

- Vi ved ikke i hvilken retning han forsvandt, men det er muligt, at han forsvandt fra stedet i en bil, fortæller vagtchef Lars Fredensborg fra Fyns Politi.

Røveren beskrives som en dansk mand, almindelig af bygning og 185-190 centimeter høj. Han bar gråt tøj, formentligt regntøj. Han havde en grå-sort hue på hovedet og dækkede ansigtet med et mørkt tørklæde. Han havde mørke sko med snører.

Også røveri i november

FS Kiosken i Munkebo var også i november udsat for et røveri, der har flere lighedspunkter med røveriet fredag aften.

Torsdag 8. november kom en mand ind i butikken og truede personalet til at udlevere penge. Fyns Politi modtog alarmen om røveriet klokken 19.41.

Med en 15-20 centimeter lang kødkniv truede røveren personalet til at udlevere et mindre pengebeløb. Røveren forlod kiosken med pengene i en pose fra Netto.