I det fynske folks tjeneste

To røverier i Odense natten til fredag

Odense Politi måtte rykke ud til to væbnede røverier natten til fredag. Odense Bytrafiks kontor på Sønder Boulevard og Haarh-Benzin på Middelfartvej blev røvet. Begge steder satte politiet hundepatruljer ind for at lede efter gerningsmændene uden held.

-

Odense Politi måtte rykke ud til to væbnede røverier natten til fredag. Odense Bytrafiks kontor på Sønder Boulevard og Haarh-Benzin på Middelfartvej blev røvet. Begge steder satte politiet hundepatruljer ind for at lede efter gerningsmændende uden held.

Røveriet mod Odense Bytrafiks kontor på Sønder Boulevard fandt sted klokken ti minutter i to. En 36-årig ansat var ved at lukke en port til området, da to røvere trængte ind, med en pistol tvang de manden ned på jorden, hvor de fik ham til at aflevere nøglen til et pengeskab.

Fredag morgen er det stadig uvist, hvor meget røverne fik med fra røveriet. Den 36-årige ansatte fik en rift over højre øje og et rundt mærke i panden efter pistolens munding.

De to røvere beskrives som udlændinge, muligvis tyrkiske, og den pistolbevæbnede mand var bredskuldret. 

Tank røveri
Det var også to mænd, der kort efter midnat røvede  Haarh-Benzin på Middelfartvej. Den ene røver var bevæbnet med en dolk, og med den truede røverne den mandlige ekspedient til at udlevere omkring 30.000 kroner i kontanter, inden de stak af til fods.

Røverne var begge 185 centimeter høje, de var maskeret med skihuer, iklædt sorte bukser og sorte dynejakker - den ene af mærket Kappa.