Roy Carroll får løn fra OB i seks måneder

Roy Carroll får cirka en million kroner i løn fra OB det næste halve år, selv om han ikke spiller.

Selv om kontrakten blev ophævet den 31. januar, er den nordirske målmand Roy Carroll stadig på lønningslisten i Superligaklubben OB.

I et interview med B.T. tirsdag forklarer målmanden, at han og klubben var på nippet til en retssag. Årsagen var den, at han krævede et halvt års løn for at lade den kontrakt ophæve, som egentlig løb i halvandet år endnu.

OB havde tidligere tilbudt ham tre måneders løn og truet med en retssag for misligholdelse af kontrakten, hvis han ikke tog imod det tilbud. Men han holdt fast på sit, og til sidst gav OB-ledelsen sig.

- Jeg er lettet over, at jeg har undgået sådan en retssag. Man skal aldrig underskrive noget, uden at man har haft nogen til at læse det ordentligt igennem først. Der var lidt problemer undervejs, men vi fandt frem til en god løsning til sidst, siger Carroll.

Med aftalen om et halvt års løn er han ifølge avisen sikret omkring en million kroner. Han afviser på nogen måde at have misligholdt sin aftale med OB.

- Jeg har altid opfyldt mine forpligtelser i forhold til kontrakten og min indsats på træningsbanen og i kamp. Det er også sikkert, at jeg kun har været i England, hvis klubben havde givet mig lov og sørget for mine billetter, siger Carroll.

Under hele sin tid i OB boede familien i England, og Carroll rejste ofte rem og tilbage.

Han fortæller, at han gerne var flyttet til Danmark, men problemet var, at hans søn, som er ordblind, har brug for en specialskole, og en sådan kunne familien ikke finde på Fyn.