Rutineret profil skifter til HC Odense

Odenses ambitiøse ligadamer har benyttet sommerpausen til at udvide truppen med 31-årige Stine Svangård, der de seneste sæsoner har optrådt for ligarivalerne fra Randers.

HC Odense fortsætter oprustningen frem mod den kommende sæson i damernes håndboldliga. Senest tilkomne er den rutinerede all-round spiller Stine Svangård, der skifter fra Randers HK.

- Vi har søgt en profil, der er en rutineret all-round bagspiller, og som socialt kan sikre, at de i forvejen mange nye spillere kan fungere sammen spillemæssigt, siger Mark Jespersen, der er nyansat direktør i HC Odense.

Stine Svangård, 31, har tidligere spillet for KIF/Vejen, ligesom hun i en periode har spillet i den franske liga for Toulon. Senest er det ligarivalerne fra Randers, der har haft glæde af Stine Svangård.

Den ene halvdel af HC Odenses trænerduo, Ulrik 'Spåne' Kirkely, har derfor et indgående kendskab til Stine Svangård, da han i den forgangne sæson var cheftræner i netop Randers.

- Vi har nogle skader i truppen og da den er relativt smal, var Stine et oplagt valg. Vi er på træningslejr i denne uge og jeg kan tydeligt se, at Stine falder godt ind. Hun er professionel og erfaren, siger Ulrik 'Spåne' Kirkely.

Stine Svangård selv er glad for at være blevet en del af det ambitiøse HC Odense-hold.

- Jeg kender mange af pigerne fra Ligaen og Ulrik fra Randers, så det er fantastisk at komme ombord. Ambitionerne er store i Odense, og allerede fra første træningspas har jeg kunne mærke, at holdet på og udenfor banen virkelig vil det her, siger Stine Svangård.

HC Odense indleder den nye sæson den 2. september med en udekamp mod SønderjyskE.