Rystet mor: Hvordan kan han finde på det?

Louise Olsen er rystet over torsdagens episode, hvor en ung mand blottede sig og onanerede foran nogle børn på en legeplads i Odense.

Torsdag eftermiddag var Louise Olsen på legepladsen med sin datter. Pludselig fik hun øje på en ung mand på vejen, der gik med sin hund.

- Jeg ser han roder ved sine bukser, og jeg tænker jo slet ikke i de baner, så jeg tror det er en kæp, han har i hånden. Han vender sig om og jeg får øjenkontakt med ham, og så ser jeg, at det er ikke nogen kæp, fortæller Louise Olsen til TV 2/Fyn.

Den unge fyr gik forbi flere mødre og børn og kigger på dem.

- Vi kan så ret tydeligt se, at han har sit lem fremme. Først blev jeg fuldstændig rystet. Det er jo ikke lige sådan noget, man regner med at se lige uden for en legeplads. Hvordan kan han finde på det?, spørger Louise Olsen.

Fyns Politi bad om hjælp i sagen og i løbet af fredagen fik politiet adskillige henvendelser, der nu har ført til, at en ung fyr er blevet hentet ind til afhøring.

- Vi kan ikke sige noget i denne her sag - andet end han stadig er til afhøring, fortæller vagtchefen Erik Skov til TV 2/Fyn.