I det fynske folks tjeneste

Så er Kim Brink helt færdig i OB

Den fyrede OB-direktør Kim Brink får ikke en anden rolle i klubben, hvilket ellers har været på tale.

Kim Brink er nu helt færdig i OB.

Da han blev fyret som direktør i september, sagde han, at fremtiden muligvis stadig lå i OB i en anden funktion. Men det bliver ikke til noget, fortæller administrerende direktør Thomas Christensen i et interview med Ritzau.

- Det er ikke aktuelt. Vi skal videre, og det er den beslutning, der er truffet i den sammenhæng. Der har været en dialog mellem os, men alle skal videre, og det skal Kim også, forklarer Thomas Christensen.

Ved fyringen sagde Kim Brink følgende om sin fremtid:

- OB har været en stor del af mit liv, og nu vil jeg bruge de kommende uger til at komme på afstand af det her og derefter vurdere, hvad min fremtid skal handle om, og her har vi sammen drøftet, at der kan være muligheder både i og udenfor OB.

Thomas Christensen afviser også, at Brink, der ofte har fået ros for godt købmandskab i forbindelse med køb og salg spillere, skal hjælpe til under vinterens transfervindue. Den løsning har Brøndby for eksempel praktiseret med Anders Bjerregaard.

- Det bliver ikke tilfældet her. Både Kim og OB har vurderet, at det ville blive svært at skabe en anden arbejdssfære, forklarer Thomas Christensen, der tilføjer følgende om det kommende transfervindue uden Brink på holdet:

- Vi har jo hele tiden haft et team, hvor både jeg og Kim deltog i den proces med at sælge og købe spillere, så det er vel svar nok. Vi har folk til at arbejde med det emne, som vi hele tiden har gjort.