I det fynske folks tjeneste

Sådan laver TV 2/FYN nyheder

-

-

Her kan du se videoklip om, hvordan en almindelig arbejdsdag på TV 2/FYN?s nyhedsredaktion foregår. Der er tre forskellige videoklip. De første links er til bredbåndsforbindelser - i bunden af denne artikel er der link til videoklip til modemforbindelser.

 


Nyhedsredaktøren forbereder dagen

Forberedelse og planlægning
Første klip fortæller om forberedelserne og planlægningen på redaktionen til dagens nyhedsudsendelser. Se hvordan nyhedsredaktøren arbejder, og hvordan historierne bliver udvalgt på redaktionsmødet.

Se video om dagens forberedelser på redaktionen                        (varighed 2:32)


Tv-holdet i gang med et interview

TV-hold i marken
Andet klip viser hvordan et tv-hold arbejder, når de er ude et sted på Fyn for at lave et tv-indslag til aftenens nyhedsudsendelse. Se hvordan journalisten finder personer til interviews og hvordan fotografen tager de rigtige billeder.

Se video om et tv-hold på optagelse (varighed: 2:58)                 


Produceren igang med de sidste forberedelser

Afvikling af udsendelsen
Dette videoklip viser hvordan redaktionen sammensætter den endelige udsendelse og viser hvordan studievært og producer forbereder sig til afviklingen af udsendelsen.

Se video om afviklingen af dagens udsendelse kl. 19.30 (varighed: 1:48)


 


Links til modemforbindelser:

 Se video om dagens forberedelser på redaktionen

 Se video om et tv-hold på optagelse

 Se video om afviklingen af dagens udsendelse


Teknisk information

Kvaliteten af videoklippeneafhænger af din internetforbindelse. Jo hurtigere din opkobling er, jo bedre og mere stabilt vil tv-billedet på din skærm blive. Den bedste kvalitet får du med bredbånd, mens kvaliteten med et almindeligt modem er noget ringere.

For at kunne se videoklippene skal du desuden have programmet Windows Media Player installeret på din computer. Programmet følger med alle nyere udgaver af Windows.

Nyeste version kan hentes på hjemmesiden for Windows Media Player.