Schefvert færdig som svensk landstræner

Det svenske håndboldforbund vil ikke længere have Ulf Schefvert som kvindelandstræner. Træneren, der også er ansat i danske GOG, føler sig snigløbet.

Ulf Schefvert er færdig som landstræner for det svenske kvindelandshold i håndbold. Til Aftonbladet siger træneren, at forbundet er gået bag om ryggen på ham og ikke lever op en mundtlige aftale om forlængelse, som han mener, at der var mellem parterne.

Schefvert har i de seneste sæsoner haft dobbeltjob som herretræner i danske GOG og på det svenske kvindelandshold, der ikke havde råd til en træner på fuld tid. For at få bedre sammenhæng i de to job havde Schefvert også aftalt med GOG, at han fra næste sæson skal være træner for klubbens kvinder.

- Men bang, så er man væk (som landstræner). Havde jeg fået et signal om dette lidt tidligere, så var jeg nok blevet hos herreholdet i GOG, siger Schefvert til den svenske avis.

Han siger selv, at forbundet har angivet manglende kontinuitet som faktor for, at kontrakten ikke bliver forlænget.

- Der skulle jo netop blive bedre kontinuitet, når nu jeg bytter til GOG's damer. Og derudover så er det vel resultaterne, der tæller, siger han og slår fast, at han aldrig mere vil arbejde for det svenske håndboldforbund, så længe det er den aktuelle ledelse, der styrer sagerne.