Se de vilde vejr-billeder: Et væltet kastanjetræ og måger i modvind

Det vilde vejr har sat sit præg på Fyn de seneste dage, og det kan ses på fynboernes egne billeder. Torsdag klarer det op.

Onsdagen har budt på kraftigt blæsevejr, der blandt andet har fået ÆrøXpressen til at aflyse afgange og ført til meldinger om risiko for stormstød på Nordøstfyn.

Det dårlige vejr begrænser sig ikke til dagen i dag. Faktisk har hele den forgangne måned været den vådeste i Danmarkshistorien nogensinde. Du kan se hvordan rekordregnen ramte de fynske kommuner her.

Rundt om på Fyn har vejret også sat sit præg på de billeder, fynboerne har taget og delt med TV 2 Fyn i facebookgruppen 'Den Fynske Redaktion'.

Anna-Marie Laustsen - Kølstrup
Foto: Privatfoto/Anne-Marie Laustsen

Anne-Marie Laustsen har for eksempel foreviget dette store kastanjetræ, som tabte kampen til de hårde vindstød. Det er faldet - heldigvis til den rigtige side - på alléen til Ulriksholm Slot i Kølstrup.

- Jeg blev helt betaget af det, fordi jeg tænkte: 'hold da op, tænk at vinden har taget fat i så stort et træ. Jeg tænkte også, at det var godt, vinden havde været i dén retning, siger Anne-Marie Laustsen til TV 2 Fyn.

Peter Brandt - Svendborgsund
Foto: Privatfoto/Peter Brandt

Det er ikke kun mennesker - og træer - der har bakset med blæsten.

Ved Svendborgsund har Peter Brandt fanget en gruppe måger i modvind.

Jan Frøslee Faaborg
Foto: Privatfoto/Jan Frøslee

Og ved en rasteplads i Faaborg Kommune måtte Jan Frøslee skynde sig i ly, da det pludselig begyndte at hagle kraftigt.

Flemming Erik Ulmer - Thurø
Foto: Privatfoto/Flemming Erik Ulmer

Det dårlige vejr kunne dog ikke holde Flemming Erik Ulmer fra Thurø inden døre, da lokalbefolkningen begav sig udendørs for at tage godt imod håndboldtræner Nicolaj Jacobsen, der vendte hjem efter at have vundet guld i VM i håndbold med de danske håndboldherrer.

Ifølge TV 2 Vejret kan fynboerne se frem til mere omgængeligt vejr torsdag, hvor vindforholdene bliver mere rolige. Der vil være fin chance for en solrig dag, hvor de lyse timer byder på en del solskin. I løbet af natten mellem torsdag og fredag løber et nyt frontsystem igennem og kan give anledning til regn.