Se fynboernes billeder af Dronningen

Dronning Margrethe fylder 75 år i dag. Her er en række af fynboernes egen fotos af Dronningen.

 
 

Dronningen modtager en sommerbuket af en ung pige, hvorefter regentparret tager turen mod Odense rådhus.

Søren Krogh Johansen, Odense

 
 

En skøn Grundlovsdag i 2013 besøgte Dronningen og Prinsgemalen Bogense og gjorde dermed dagen til en helt særlig dag for vores lille by. Her promenerer de på vores smukke torv ledsaget af turistchef Roar Møgelbjerg og handelstandsformand Per Maegaard med borgmester Morten Andersen i baggrunden.

Kurt Holmsted, Bogense

 
 
 
 
 
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den 5. juni 2013 var en festdag for os her på Nordfyn :-) Dronningen og Prinsgemalen besøgte Bogense i anledning af byens 725 års jubilæum :-) Selvfølgelig var vi med - solen skinnede og det var en dejlig dag - selv vores lidt "kongelige" hund Chilli ( en cavalier King Charles spaniel ) var med :-)

Vedhæfter et par billeder og krydser alt hvad krydses kan for at jeg bliver en af de heldige vindere.

Inga Ibsgaard Jensen, Otterup

 
 

Vi vidste, at kongeskibet var ankommet d. 19. juni 2014, da vi ud af vinduet på vores arbejdsplads på havnen (Londongade 4) spottede de royale gravhunde på lufte-tur.

 

Mona Chrestensen, Odense

 
 

Dronningen var på besøg i Middelfart år 2012. Regnen fossede ned under hele besøgt.

Nu Kommer dronningen og invider Keramikmuseumet efter modenniseringen den 20 maj. 2015, håber at vejret holder denne gang.

Uanset skal jeg være til stede et eller andet sted på Dronningens rute i byen.

Jytte Pedersen, Middelfart

 
 

Jeg vil gerne sende et billede af Dronningens besøg i min by. Hun besøgte Humlemagasinet i Harndrup den 8 juni 2012. Hele byen stod klar til at tage imod hende, ligesom skolens elever stod med flag da hun kom kørende igennem byen. Det besøg er noget af det største som vores lille by på landet har oplevet.

 

Laura Poulsen, Nørre Aaby