- Se her arbejdsgivere - jeg er ledig!

TV 2/ Fyn stillede kamera til rådighed på Jobmesse Fyn, og det var der flere jobsøgende fynboer, som benyttede sig af.

Jobmesse Fyn tiltrak over 5000 mennesker til Odense Congress Center. Mange modige jobsøgende stillede op foran TV 2/ Fyns kameramand for at sælge sig selv til deres kommende arbejdsgiver.

Du kan se videoerne her, og hvis en af de jobsøgende passer til et job, som du kender til, så formidler TV 2/Fyn selvfølgelig kontakten. 

Ring eller skriv til Ditte Lunde på dlun@tv2fyn.dk eller tlf. 24795057.

Eva Vigsø-Møller: "Ordentlighed er en god grundsten for mig."

Eva Vigsø-Møller søger job som kontorassistent, receptionist eller sekretær. Hun er 45 år og beskriver sig selv som grundig, ordentlig, kollegial og humoristisk. Hun er et positivt menneske, der ser løsninger i stedet for problemer. 

 

Anne-Lise Weber: "Jeg vil gerne bidrage med det, jeg nu kan." 

Anne-Lise Weber søger bredt. Hun er teknisk designer, men søger også forskellige ufaglærte jobs. Anne-Lise Weber er 60 år og beskriver sig selv som lærenem, åben for forskellige jobs og så har hun et rigtig godt humør og er aldrig syg. 

 

 Per Bryfort: "Jeg vil gerne hjælpe mennesker, som har det svært i livet."

Per Brytoft søger flexjob som blæksprutte for børn og voksne med særlige behov.  Han er 52 år og beskriver sig selv som en person med et godt humør, god til at hjælpe andre og med engagement og stor indlevelsesevne. 

 

Nanna Bredahl Christiansen: "Jeg går meget op i, at kunden får en god oplevelse hos mig."

Nanna Bredahl Christiansen søger elevplads som salgsassistent. Hun er 21 år og beskriver sig selv som en robust, nysgerrig og stabil person. Derudover kan hun lide at være i et aktivt miljø. 

 

Bertha Thalvig: "Jeg brænder for mennesker, der har det svært."

Betha Thalvig vil gerne bruge resten af sit arbejdsliv på at arbejde med menneske. Andet ufaglært arbejde har også interesse. Hun er 59 år og er en person som kan tage ansvar og er meget positiv. "Ingen opgaver er for svær," siger hun. 

 

Afsaneh Ofogh: "Vi kan have nogle gode timer sammen og et godt samarbejde." 

Afsaneh Ofogh har en uddannelse i økonomi, men har haft svært ved at finde job inden for sit felt efter hun kom til Danmark. Hun vil gerne have et arbejde, hvor hun kan bruge sin uddannelse, men har nu erkendt at ufaglært arbejde nok er det mest realistiske. Hun er 55 år og er parat til at tage fabriksarbejde.