Se kortet: Her kan du se Danmarks EM-semifinale på storskærm

Få overblikket over, hvor du kan se kampen mellem Danmark og England i EM-semifinalen på fynske storskærme her.

Opdatering
Clock06. jul 2021, kl. 11:49
Vi har opdateret listen med endnu flere fynske steder, der viser semifinalen mellem Danmark og England onsdag klokken 21.00.

De fynske gader har summet af liv og glade fodboldfans de seneste uger. Vi har for alvor fået national fodboldfeber herhjemme.

Onsdag er der igen mulighed for at samle en flok venner og møde ligesindede fodboldfans, når det danske herrelandshold møder England i semifinalen ved dette års EM-slutrunde klokken 21.00.

For i flere fynske byer er der storskærmsarrangementer. Her er en oversigt over dem, som vi – og de fynske turistkontorer – kender til.

Hvor kan man ellers se kampen?

ODENSE

Kongens Have: Du kan se kampen på storskærm i Kongens Have, når Odense Kommune og Odense Cityforening inviterer til fodboldfest. Der er plads til 3.000 fodboldfans, og arrangementet er gratis, men du skal bestille billet inden. Gyldigt coronapas skal kunne fremvises. 

(Alle billetterne er udsolgt)

Storms Pakhus: Også pakhuset på Odense Havn viser kampen på storskærm. Visningen foregår på pakhusets udendørsareal, og siddepladserne – som alle skal sidde på – er efter først-til-mølle-princippet ved borde, der ikke allerede er reserveret. Gyldigt coronapas skal kunne fremvises. 

Fans nyder stemningen under EM-landskampen mellem Danmark-Wales på storskærmsarrangement på Sifs Plads i København lørdag den 26. juni 2021.
Fans nyder stemningen under EM-landskampen mellem Danmark-Wales på storskærmsarrangement på Sifs Plads i København lørdag den 26. juni 2021.
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Gasa – Petanque & Shuffle Bar: Der er grillpølser og storskærm hos den nye bar på Middelfartvej onsdag. Kampen bliver vist udenfor, og pladserne går efter først-til-mølle-princippet. Gyldigt coronapas skal også her kunne fremvises.

Arkaden Food Hall: Driller vejret, er der mulighed for at se kampen på storskærm indenfor i centrum. Det er ikke muligt at booke bord. Også her er gyldigt coronapas nødvendigt.

Ryan’s Irish Pub: På den lille nyanlagte plads foran Ryan's er der også mulighed for at se kampen med venner og bekendte. Det er ikke muligt at reservere plads.

Nordisk Film Biograf, Odense: Der er mulighed for en anderledes biografoplevelse, hvor man formentlig kommer til at larme lidt mere end sædvanligt. Der skal fremvises gyldigt coronapas.

SVENDBORG

Kammerateriet på Svendborg Havn: Vil du følge kampen mellem Danmark og Tjekkiet, og bor i Svendborg, er der blandt andet mulighed for at se den på Kammerateriet. Der er plads til 1.000 gæster, alderskravet er 18 år, og gyldigt coronapas skal kunne fremvises.

Café Svend: Hos caféen på Torvet vises kampen mod England. Der er optakt fra klokken 18.00, og det er muligt at bestille bord.

Christiansminde: Der er fodbold, fest og strandliv ved Christiansminde Strand. Svendborg Basketball Club, SvendborgEvent og flere sponsorer fra Svendborgs erhvervsliv er gået sammen i raketfart. Sammen stabler de en festlig aften på benene for byens borgere - med EM-fodbold på storskærm og plads til 2000 gratis gæster. Der skal vises gyldigt coronapas.

NYBORG

Torvet i Nyborg: Nyborg Kommune og Nyborg Handel inviterer 2.000 gæster til fodboldsfest på torvet, når kampen vises på storskærm. Der skal bestilles en gratis billet på forhånd og vises coronapas ved indgangen.

(Alle billetterne er udsolgt)

FAABORG-MIDTFYN

Den gamle slagterigrund i Faaborg: Der vil være plads til 1.000 gæster, når kampen vises på den gamle slagterigrund i Faaborg. Dørene åbner klokken 17.00, og billetter fås ved indgangen efter først til mølle-princippet. Der kan købes mad og drikke på pladsen. Det kræver gyldigt coronapas at komme ind.

Egeskov Slot: Open by Night bliver udvidet, så kampen også kan ses storskærm ved Egeskov Slot. Man skal have billet til Egeskov, og derudover skal man reservere en tillægsbillet for at få adgang til området med storskærm. Der er plads til 1.000 gæster.

Magasingaarden: Kampen vises på storskærm i selskabslokalet, hvor der vil blive sammensat en fodbold-menu.

Gluds Café: I Ringe er der også mulighed for at se kampen på storskærm hos Gluds Café. Hvis du vil være helt sikker på at få en plads, opfordrer caféen til at sende en besked på Facebook. Gyldigt coronapas skal kunne fremvises.

ASSENS

Landsbyens Hus: I Jordløse viser Landsbyens Hus onsdagens kamp mellem Danmark og England. Kampen bliver vist på storskærm i Musiklokalet, og arrangementet er gratis med medlemskab til Landsbyens Hus. Gæstemedlem kan købes ved indgangen. 

VIS OS DIN EM-OPVARMNING

MIDDELFART

Guldkronen: I Middelfart er der mulighed for at støtte de danske fodboldherrer på en storskærm foran Guldkronen på Torvet. Det er ikke muligt at bestille bord, men caféen opfordrer til at komme i god tid.

Brenderup Hallen: 500 personer er der plads til på boldbanen ved Brenderup Hallen. Det et gratis for medlemmer af DagliBrugsen, mens det koster 50 kroner for andre. Der er adgang fra klokken 17.00.

Torvet i Gelsted: Gelsted Borgerforening tænder op i grillene og inviterer til fodboldfest på byens torv. Man kan købe mad og drikkevarer, men også selv medbringe mad til grillen.

ÆRØ

Det Gamle Stålværft: Der er fisk, fadøl og fodbold i Marstal. Her er alle velkomne, når der tændes op i grillen og drejes på hanerne fra klokken 18.00. Arrangementet er gratis, og et gyldigt coronapas skal kunne fremvises. 

Landbogaarden: Du har også mulighed for at se kampen på Landbogaarden i Ærøskøbing, som viser alle Danmarks kampe.