Seks anholdte i stor narkosag

Seks personer blev tirsdag formiddag anholdt i en sag om omfattende handel med narkotika. Fem af anholdelserne er sket i Vollsmose.

Anholdelserne af de seks personer er resultatet af længere tids efterforskning.

I forbindelse med anholdelserne har Fyns Politi ransaget adresser flere steder i landet i samarbejde med andre politikredse. Blandt andet er ni adresser i Vollsmose blevet ransaget.

En syvende person er sigtet i samme sag. Den person er i forvejen varetægtsfængslet i en anden sag.

De anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag for dobbelt lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning.

- Det er en meget omfattende sag, og vi kan ikke afvise, at der sker flere anholdelser. Derfor er det efter vores vurdering nødvendigt med dobbelt lukkede døre, siger efterforskningsleder ved Fyns Politi, Thomas Anderskov.

Dobbelt lukkede døre betyder, at hverken de anholdtes navne eller sigtelserne mod dem kommer ud.

Dagens aktion er led i Fyns Politis særlige fokus på den kriminalitet, der begås af en lille gruppe beboere i Vollsmose.

- Anholdelserne i denne sag har været længe undervejs og er resultatet af omfattende efterforskning. Der er tale om en målrettet indsats i vores forsøg på at komme kriminaliteten i særligt udsatte boligområder til livs, siger chefpolitiinspektør John Jacobsen, Fyns Politi.