I det fynske folks tjeneste

Seks midalderende mænd dømt for narkohandel

Seks midaldrende mænd blev tirsdag i retten i Odense idømt mellem tre og seks års fængsel for omfattende handel med kokain og heroin.

-

Seks midaldrende mænd blev tirsdag i retten i Odense idømt mellem tre og seks års fængsel for omfattende handel med kokain og heroin.

De seks mænd blev afsløret i december 2002, da politiet var ude for at tjekke ulovligt fyrværkeri. På adressen mødte politiet seks meget nervøse mænd, og da bygningen blev undersøgt fandt politiet ikke bare ulovligt fyrværkeri, men også et større lager narkotika.

I alt blev seks mænd blev anholdt og senere tiltalt for at have handlet med både kokain og heroin. Sagen indeholder en række forhold vedrørende mindre handler med de narkotiske stoffer.

Sagen har kørt i Østre Landsret i Odense som en nævningesag. Nævningerne måtte på hotel natten over, før de tirsdag kunne afslutte deres overvejelser og afsige dom i narkosagen.

Alle seks tiltalte blev fundet skyldige og straffet med mellem tre og seks års fængsel.  

En 49-årige mand fik seks års fængsel for at have videresolgt portioner på omkring et halvt kilo heroin.  

En 36-årige mand blev straffet med fire et halvt år fængsel, mens tre andre mænd fik fire års fængsel. Den sjette mand i narkobanden fik tre års fængsel.

I alt fik de seks narkohandlere 25 års fængsel.