Selvmål redder tamme OB i Horsens

OB måtte nøjes med 2-2 ude mod AC Horsens, der blev reduceret til ti mand i slutningen af første halvleg.

AC Horsens var en mand i undertal i over halvdelen af hjemmekampen mod OB. Alligevel formåede hjemmeholdet at gå fra banen med et 2-2-resultat.

Værterne lagde klart bedst ud. Og efter fem minutter fik et Thomas Kortegaard-frispark, der egentlig nok skulle have været et indlæg, lov at passere alt og alle i OB-feltet og strøg således i nettet bag Jesper Christiansen. 1-0 til værterne.

Gæsterne fra OB så i et par minutter rystede ud. Men efterhånden fandt der sig noget struktur ind i fynboernes spil.

Efter 17 minutter sendte Espen Ruud et skarpt hjørnespark af sted. Og inde i feltet stod ungarske Krisztan Vadócz forbløffende umarkeret. Og således kunne debutanten med største selvfølgelighed stange udligningen i mål.

Resten af halvlegen foregik med AC Horsens ved styrepinden, mens OB's unge offensive raketter Emil Larsen og Rasmus Falk konstant lurede med kontrakniven.

Men med fem minutter tilbage af anden halvleg dummede AC Horsens' Morten Rasmussen sig, da han modtog sit andet gule kort for et frispark mod Hans Henrik Andreasen.

Dermed måtte hjemmeholdet spille kampen til ende en mand i undertal.

Men det rokkede ikke synderligt ved kampens roller. Det var stadig hjemmeholdet, der dominerede. Og et lille kvarter inde i anden halvleg drejede AC Horsens' Alexander Juel Andersen bolden flot i mål fra kanten af feltet.

Det blev endelig startskuddet til et OB-pres. Og efter flere store tilbud fik Morten Skoubo dirigeret et hjørnespark hen i hovedet på værternes Lasse Kryger, som uheldig fik sendt bolden i eget net til en OB-udligning med 10 minutter igen.

Det lykkedes efterfølgende ingen af holdene at få produceret afgørende chancer, og dermed blev det til en pointdeling i Horsens.