Sent mål gav Randers point i Odense

Trods en halvdårlig kamp var Hans Henrik Andreasen tæt på at blive den store helt for OB. Men indskiftede Mikkel Cramer sikrede Randers 1-1.

En målfattig kamp kan godt være underholdende. Det viste OB og Randers, da de mandag aften spillede 1-1 i Odense. Mikkel Cramer udlignede for gæsterne i sidste minut.

Fynboernes dominerende midtbaneskikkelse, Eric Djemba-Djemba, havde fri "af personlige årsager", hvilket i fodboldsprog ofte betyder, at spilleren er tæt på et klubskifte. Hans Henrik Andreasen formåede ikke at overbevise om, at han er i stand til at løfte den tunge arv fra den stærke defensive midtbanespiller. Det var ofte i området omkring Andreasen, at Randers blev farlige.

I de sidste 20 minutter gav OB debut til Kalilou Traoré på den defensive midtbane. Samtidig overtog Hans Henrik Andreasen pladsen på den offensive midtbane fra Andreas Johansson, og et kvarter før tid troede mange, at han blev matchvinder i en kamp, begge hold kunne have vundet.

Mens særligt hjemmeholdet i dele af kampen var stærke i det hurtige kombinationsspil langs jorden, viste gæsterne sig uhyggeligt farlige i omstillingsspillet. Det gav Randers flere gode muligheder for at komme i front, selv om OB havde bolden mest. Begge hold har ry for at have fysikken som varemærke, men at påstå, at de ikke besidder andre kvaliteter, vil være en urimelig underkendelse af de mange dygtige offensive spillere hos begge mandskaber.