Serie-indbrud i Højby

I Højby er tyvene mere stædige end i resten af landet. Her nøjes de ikke med et begå indbrud en enkelt nat. Yamaha Motor på Svendborgvej i Højby har haft tre indbrud på stribe. Med det seneste indbrud natten imellem tirsdag og onsdag er antallet af stjålne knallerter og scootere efterhånden nået op på 13.

Tre indbrud i rap hos Yamaha i Højby

I Højby er tyvene mere stædige end i resten af landet. Her nøjes de ikke med et begå indbrud en enkelt nat. Yamaha Motor på Svendborgvej i Højby har haft tre indbrud på stribe. Med det seneste indbrud natten mellem tirsdag og onsdag er antallet af stjålne knallerter og scootere efterhånden nået op på 13.

Sådan har tyve i Højby lidt efter lidt stjålet flere og flere knallerter. Ved et indbrud tog man listerne af en portrude, ved det næste opgav man den slags raffinementer og gik direkte gennem væggen. Til gengæld var udgangen den samme, en brandudgang bag forretningen. Her er knallerterne blevet lastet og kørt væk på en lastbil. Men ingen har set noget, oplyser kriminalassistent fra Odense Politi Jesper Hovmand.

Fristelsen, som tyverne ikke kunne modstå, var 13 funklende nye scootere og knallerter med en værdi på ifølge servicechef Lars Kløcker hos Yamaha over 200.000 kr. De stod stadig i originalemballage i lagerhallen og ventede på at blive solgt. I stedet blev de altså stjålet.

Med andre ord skal man være opmærksom, hvis man skal ud og købe ny brugt knallert eller scooter i den nærmeste tid. Har man mistanke om, at en knallert kan være stjålet, bør man kontakte politiet, der så tjekker registreringsnummeret.

Odense Politi hører på 66 14 14 48 gerne fra folk, der har set eller hørt om tyveriet.