I det fynske folks tjeneste

Serieuheld på motorvejen

Den fynske motorvej blev mandag formiddag ramt af flere serier af uheld. Biler og lastbiler kørte sammen, og det skabte store trafikale problemer. Ingen mennesker er kommet til skade.

Det første uheld skete klokken 8.25 i det vestgående spor på motorvejen ved Fraugde. En bilist påkørte et rådyr, og han kørte derfor ind i nødsporet med det havarerede køretøj.

Mens manden stod og ventede på assistance fra redningsmandskabet blev hans bil påkørt af en anden bil, hvor føreren formentlig mistede koncentrationen, fordi han skulle se hvad der er sket med rådyret. Og ikke nok med én påkørsel. Få minuter efter kørte endnu en bil op i den bil, der allerede havde påkørt den første bil. Alle biler blev slemt tilredt, men ingen mennesker fik alvorlige skader.

Uheldet skabte dog lange køer på motorvejen.

Klokken 8.54 var den gal på den vestlige del af motorvejen. En lastbil fra Holland kørte direkte op i en lastbil fra Danmark. Begge biler fik skader og kørte ind i nødsporet.

Uheldet generede igen trafikken og tiltrak sig tilsyneladende så meget opmærksomhed, at to personbiler tørnede sammen 100 meter efter lastbiluheldet. Heller ikke ved dette uheld skete der personskader.