I det fynske folks tjeneste

Sexgalning kræves idømt forvaring

Serie-voldtægtsforbryder kræves bag tremmer på ubestemt tid efter nye sexovergreb blot ti måneder efter sin prøveløsladelse. Sagen starter tirsdag i Odense.

En 47-årig mand fra Aabenraa er så farlig for sine omgivelser, at anklageren kræver ham idømt forvaring, når sagen starter mod ham tirsdag i Østre Landsret i Odense.

Manden er blandt andet tiltalt for indbrud, voldtægt og frihedsberøvelse, da han ifølge politiet tog en 26-årig kvinde som gidsel i hendes eget hjem i Odense og misbrugte hende. Efter syv timer blev manden stoppet, da kvindens familie ankom til villaen. De pårørende var blevet nervøse, fordi de ikke havde hørt fra hende, og overmandede den tiltalte indtil politiet nåede frem.

Forbrydelsen fandt sted den 22. december 2007, blot ti måneder efter at den 47-årige var blevet prøveløsladt fra fængslet for to lignende sexovergreb.

Sexkrænkerens fremgangsmåde i den nuværende sag og de tidligere er på mange måder identiske. Iført en maske på hovedet bryder han ind hos kvinder, der er alene hjemme, overfalder dem og forsøger at voldtage dem.