I det fynske folks tjeneste

SF advarer mod at stemme radikalt

En stemme på De Radikale betyder borgerlig økonomisk politik, lyder det fra SF, der er presset i målingerne.

Erhvervsordfører Karsten Hønge (SF) opfordrer vælgerne til at tænke sig om en ekstra gang. En stemme på De Radikale betyder borgerlig økonomisk politik, lyder det fra SF.

SF advarer nu venstreorienterede vælgere mod at stemme radikalt.

Selv om SF og De Radikale har en del til fælles omkring udlændingepolitikken, så er der en klar fare forbundet med at stemme radikalt, lyder det fra SF.

De Radikale står til 17 mandater i den seneste Voxmetermåling, og det er næsten en fordobling i forhold til sidste valg.

Erhvervsordfører Karsten Hønge (SF) opfordrer vælgerne til at tænke sig om en ekstra gang.

- De lader sig forlede af de her pæne mennesker hos De Radikale, der er så snusfornuftige på en måde, der rammer lønmodtagerne. Det har de venstreorienterede vælgere ikke rigtigt tænkt igennem, siger han til avisen.

Også næstformand i folketingsgruppen, Astrid Krag har et sidste råd til vælgerne:

- Som venstreorienteret vælger skal man være opmærksom på, at det er et parti, som synes, vi skal give skattelettelser i toppen, og at regningen for krisen skal betales ved at fjerne folks dagpenge og efterløn, siger hun.

De Radikales Morten Østergaard ser ikke noget unaturligt i, at de vælgere, der lægger vægt på en opblødning af udlændingepolitikken, har vendt SF ryggen.

- Der er ingen tvivl om, at vi har haft en mere rentonet udlændingepolitisk linje, og jeg skal da ikke kunne afvise, at det har flyttet nogle stemmer, siger han til avisen.