Sikker sejr til OB

OB vandt søndag fortjent 3-1 over Viborg på Odense Stadion. Dagens mand blev Stefen Høyer, der stod for to af de stribedes fuldtræffere.

-

OB vandt søndag fortjent 3-1 over Viborg på Odense Stadion. Dagens mand blev Steffen Høyer, der stod for to af de stribedes fuldtræffere.

Viborg startede ellers bedst og bragte sig foran efter 12 minutters spil på et mål af Christian Keller. Men efter 20. min bragte Steffen Høyer balance i regnskabet og fem minutter før pausen var Høyer igen på pletten og bragte OB foran 2-1.

I 2. halvleg fortsatte fynboerne med at producere chancer, men først i kampens sidste minut sikrede Mwape Miti definitivt OB sejren ved at score til 3-1.

Dagens sejr betyder at OB nu er helt ude af kampen om nedrykning. Omvendt kom klubben ikke meget tættere på en topplacering, da også Esbjerg vandt søndag.