Skadesramte Bulldogs møder Sønderjyske

Det er en flok Bulldogs uden angriberprofilen Olof Mårs, der i aften tørner sammen med de regerende danske mestre fra Sønderjyske.

Den 29-årige svenske angriber blev skadet i årets sidste kamp mod Aab Ishockey, hvor han blødende måtte forlade isen efter at være tørnet sammen med en modstander. Det viste sig, at kæben var brækket to steder, hvilket sandsynligvis holder angiberen ude de næste fire uger.
- Det er en spiller med mange scoringer, vi nu mangler, og det betyder, at flere spillere må træde karakter, for at vi kan udfylde hans plads, siger spiller Michael Eskesen til TV2/FYN.

Lige nu ligger Odense Bulldogs på sjettepladsen, som lige akkurat giver adgang til slutspillet i Isligaen. Selvom Odense Bulldogs vandt sidste kamp mod sønderjyderne, bliver det en udfordring at få topholdet på besøg.
- Det bliver en stor udfordring, for begge hold vil jo have den bedste start på året, og Sønderjyske kan nu igen stille et fuld hold efter at have haft mange skader. Men vi er fortrøstningsfulde, slutter Michael Eskesen. 

Spillerne går en hård januar i møde med 11 kampe i Isligaen.