I det fynske folks tjeneste

Skatteoplysninger til offentligt skue

En container fyldt med borgernes personlige skatteoplysninger skaber nu ballade i Assens. Da kommunen flyttede fra det gamle rådhus, fik skatteforvaltningen ikke alle papirer med sig, og de nye ejere valgte simpelthen at smide papirerne ud i en container, der stod på på torvet i Assens.

-

En container fyldt med borgernes personlige skatteoplysninger skaber nu ballade i Assens. Da kommunen flyttede fra det gamle rådhus, fik skatteforvaltningen ikke alle papirer med sig, og de nye ejere valgte simpelthen at smide papirerne ud i en container, der stod på torvet i Assens.
Det skriver Fyens Stiftstidende.

Det var skattepapirer for flere hundrede borgere med alt fra CPR-numre til årsindtægter, der endte i containeren, som tiltrak sig stor opmærksomhed fra de forbipasserende.

En af de Assens borgere, der måtte se sine skatteforhold offentliggjort i containeren, er Per Andreasen. 

\"Det er en katastrofe uden lige, og jeg er stærkt chokeret. Jeg kan slet ikke finde ord for det\", siger Per Andreasen til Fyens Stiftstidende.

Assens Kommune erkender, at der er tale om en brøler. Papirerne er nu blevet fjernet, efter at sagen kom de kommunale embedsmænd for øre.

\"Vi står helt uforstående over for det. Vi havde helt klart en forventning om, at huset var ryddet og tomt. Så det er dybt beklageligt, at det alligevel er sket\", siger kommunaldirektør Willy Marcussen til Fyens Stiftstidende.