Skidt start for HC Odense

Efter et par skuffende sæsoner hvor Odenses håndboldkvinder har kæmpet mod nedrykning, vil holdet i år tage en kamp ad gangen. Onsdag tog holdet hul på sæsonen hjemme mod FC Midtylland.

De orangeklædtge Odense-piger har i år fået et polsk islæt, da træner Thomas Ørneborg forlod sidste sæsons polske mestre tog han nemlig topscoreren Karolina Szwed med.

- Hun er en skydende plyamaker, så jeg tror, at det kan blive et spændende bekendtskab, siger cheftræner Thomas Ørneborg fra HC Odense.

Sammen med den norske målvogter Ingrid Ødegård er hun blandt de nye profiler der skal sikre, at Odense ikke igen ender nær nedrykningsstregen.

- Målsætningen er simpel. vi tager en kamp ad gangen og vi skal skabe en mentalitet, hvor vi kæmper for pointene i hver eneste kamp, lyder det fra cheftræneren.

Det prøvede holdet så på i sæsonpremieren mod FC Midtjylland, men det gik bare ikke særligt godt. Fra start trak de jyske favoritter fra, og ved pausen var fynboerne bagud med hele 16 - 4.

I anden halvleg var odenseanerne en smule bedre med, men spændende det blev det aldrig . Odense indledte sæsonen med et nederlag på hele 25 - 11.