I det fynske folks tjeneste

Skoubo har fundet sin rolle hos OB

Han var bleg i sidste sæson, men under Troels Bech blomstrer OB-angriberen Morten Skoubo igen.

OB-angriberen Morten Skoubo var i sidste sæson heftigt udskældt for ineffektivitet foran mål, og selv betonede han over for forskellige medier, at han ikke mere var den direkte angribertype. Han lignede ligeledes i perioden en mand uden selvtillid.

Men siden Troels Bech kom i trænersædet for fynboerne, har Morten Skoubo været som forvandlet. Nu udstråler OB-forwarden igen både spilleglæde og målfarlighed.

I den herligt underholdende 2-2-topkamp mellem OB og FC København var han både målsøgende og hårdt arbejdende, og han var næstsidste aktør ved fynboernes første udligning.

- Det er åbenlyst, at jeg har fundet min position på holdet. Der er klare retningslinjer for, hvordan vi skal spille og hvordan min rolle er defineret.

- Jeg har en klar rolle som angriber oppe foran, og samtidig skal jeg være station i opspillet på vejen opad, siger Morten Skoubo.

Angriberen, der debuterede i Superligaen tilbage i 2000, har foreløbig scoret to gange i otte optrædener for OB i indeværende sæson, men har samtidig - som mod FC København - haft næstsidste fod på bolden ved flere lejligheder.

Nu har han fået ekstra konkurrence i OB-angrebet af norske Marcus Pedersen, der afløste Skoubo i kampens slutfase mod FC København.

- Min situation her i klubben er uændret. Vi kæmper alle på lige fod. Der er ikke noget nyt, siger Morten Skoubo om konkurrencen.

Søndag aften var han vældig begejstret for den moral, som OB'erne viste i den underholdende topkamp mod FC København ved at komme udligne to gange.

- Det var en forløsning, at vi fik udlignet deres føring - og lige så vigtigt, at vi også fik scoret hurtigt til 2-2. Gennemgående en kamp, der bølgede frem og tilbage konstant med mange muligheder i begge ender. Det var vist god underholdning, siger Skoubo.