Skuffende indsats af fynsk rytter

Det unge odenseanske cykeltalent Casper Jørgensen opnåede en skuffende 17.-plads ved junior-VM i Moskva. Nerverne svigtede.

-

Den 18-årige banerytter, der kører for Team Grøn Synergi, kørte fredag middag 3.000 meter individuel forfølgelsesløb. Juniorlandstræner Claus Rasmussen håbede inden løbet, at Casper kunne komme i Top 6. Selv havde Casper håbet på medaljer, efter han i sidste måned kørte flot ved et løb i Holland.

Var for nervøs
I Moskva blev det til en tid på 3.30 - 4 sekunder dårligere end tiden i Holland, der endda blev kørt på en \"langsommere\" bane. \"Han var alt for nervøs\", siger Claus Rasmussen til TV 2 /Fyn. \"Hans forventninger til sig selv har været for store, og udsat ham for et unødvendigt pres\", fortsætter han.

Snart til EM
Casper Jørgensen får dog om otte dage en chance for at \"gøre løbet om\". På samme bane i Moskva bliver der nemlig afholdt Europamesterskaber, hvor Casper også deltager. \"Det havde dog været sjovere hvis EM kom før VM, så vi kunne have øvet os dér\", slutter Claus Rasmussen.