Skuffende OB langt fra Europa

Det var langt fra europæisk klasse, hvad OB serverede for de 4221 fremmødte tilskuere på Odense Stadion, da estiske TVMK Tallinn i aften var på besøg på Fyn. Fynboerne måtte skuffende nøjes med 1-1.

-

/ritzau/
Det var langt fra europæisk klasse, hvad OB serverede for de 4221 fremmødte tilskuere på Odense Stadion, da estiske TVMK Tallinn i aften var på besøg på Fyn.

Og med resultatet 1-1 er det Estlands næstbedste klubhold, der står med de bedste muligheder for at kvalificere sig til UEFA Cuppen første runde.

Gæsterne viste, at de på trods af det defensive udgangspunkt havde en offensiv kvalitet, som kunne give OB problemer. De slog nemlig nogle hurtige og effektive kontraangreb, som skulle vise sig at blive aftenens farligste våben.

Men efter 25 minutter kunne esterne ikke få ekspederet bolden væk efter et hjørnespark. I stedet landede bolden for fødderne af forsvarsgeneralen Michael Hemmingsen, der flot lagde bolden ind i hovedet på Mwape Miti, som ikke kunne undgå at bringe OB på Europa-kurs.

Men efter en times spil udlignede gæsternes Jevgeni Kurjanov og gav esterne et godt udgangspunkt før returmødet om 14 dage.