Skuffende sæsondebut til GOG

GOG?s håndboldkvinder fik en rigtig skidt start på sæsonen, da de søndag eftermiddag kun fik uafgjort mod oprykkerne fra Sønderjyske HK. Efter en solid føring ved pausen satte GOG det hele over styr i 2. halvleg og kampen endte 24-24.

-

På forhånd var GOG?s kvinder udnævnt til storfavoritter mod opkomlingene fra Sønderjyske HK. Kampen startede da også planmæssigt og ved slutningen af 1. halvleg var GOG foran 14-11.

Faldt fra hinanden
I 2. halvleg var GOG også foran det meste af tiden, men som halvlegen skred frem begyndte fynboerne at sjuske og smide boldene væk. Spillet fungerede ikke, og samtidig leverede  Trines Nøddesbo i SHKs mål en pragtindsats. Og det resulterede i at Sønderjyske halede ind på GOG, og ved slutningen af halvlegen stod den pludselig lige.

Ramte overliggeren
Og faktisk var Sønderjyske tættest på at sikre sig sejren, da bolden ramte overlæggeren få sekunder før tid. Men kampen endte uafgjort, hvilken GOG absolut ikke kunne være tilfreds med.

\"Det er simpelthen for dårligt. Vi kan ikke være bekendt at komme herned og så levere denne indsats\", lød det ærligt fra Ditte Andersen efter kampen.

GOG?s topscorer blev netop Ditte Andersen med seks mål.