I det fynske folks tjeneste

Skuffende syvendeplads til Louise Ørnstedt

Louise Ørnstedt var ikke tilfreds med syvendepladsen i finalen i 100 meter rygsvømning. Men alene finalepladsen var hun stolt af.

-

Louise Ørnstedt var ikke tilfreds med syvendepladsen i finalen i 100 meter rygsvømning.

Men alene finalepladsen var hun stolt af. Den danske svømmer Louise Ørnstedt kunne ikke hamle op med sin gode tid fra semifinalen og sluttede mandag som nummer syv og næstsidst i finalen 100 meter rygsvømning i Athen.

I finalen slog hun hånden ind i bassinkanten i tiden 1.01,51 minutter, og det var både langsommere end semifinaletiden på 1.01,12 minutter og hendes egen danske rekord på 1.00,86 minutter. Hun ville efter finalen ikke kalde resulatet for skuffende, men erkendte at hun ikke var tilfreds med syvendepladsen.

- Jeg vil ikke bruge ordet skuffet, for det er et umenneskeligt ord at bruge, når jeg gjorde alt, hvad jeg kunne. Jeg havde håbet, at jeg kunne blande mig i medaljestriden og satsede alt, hvad jeg kunne i finalen.

Jeg kunne ikke gøre det bedre. Men jeg er da stadig ikke tilfreds, for hvis jeg havde svømmet op til min danske rekord, så var det blevet til en bronzemedalje, sagde Louise Ørnstedt.
/ritzau/