I det fynske folks tjeneste

Skyfri himmel over store dele af Fyn: Her bliver det varmest

Selv om det er en kølig morgen med skyfri himmel flere steder på Fyn, stiger temperaturen i løbet af dagen, som også bliver mere skyet. 

Ved Thurø og Svendborg kan man få nogle af de højeste temperaturer i løbet af tirsdagen - måske over 20 grader (arkivfoto). Foto: Sune Jørgensen

Tirsdagen er flere steder startet med skyfri himmel og masser af sol. Har du været udenfor, er du ikke tvivl om, at det også er køligt med temperaturer under ti grader. 

Læs også Ugens sommervejr er godt nyt for høsten

- Nogen eller meget sol - måske nærmest skyfrit fra morgenstunden mange steder, men også lidt småkøligt med under ti grader, siger Thomas Mørk fra TV 2 Vejret. 

- Temperaturen stiger op til 18-19 grader. Det kan være omkring Nyborg eller Svendborg, man får det varmest, og her kan man måske godt snige den op på 20 grader, fortæller meterologen.

00:58

Se vejrudsigten fra TV 2 Vejret.  Video: TV 2 Vejret

Luk video

Skyet tirsdag

Med varmen kommer dog også skyer, så den blå himmel forsvinder de fleste steder i løbet af dagen. 

- Der bliver også dannet skyer i løbet af formiddagen, når temperaturen stiger - måske en enkelt byge. Jeg tror, de fleste får en tørvejrsdag, forudser Thomas Mørk. 

Onsdag skifter vejret væk fra det kølige og ustadige sommervejr, vi har haft det meste af sommeren. Der kan komme lidt regn onsdag, men ellers stiger temperaturen yderligere, og sommervejret vender tilbage. 

- Vi ender med flot sommervejr torsdag, fredag og lørdag med nogen eller meget sol og temperaturer et pænt stykke over 25 grader. Det bliver rigtigt sommervejr, siger Thomas Mørk.

Lørdag ser ud til at blive varmest med temperaturer over 28 grader, og i Jylland forventer man en regulær hedebølge.