I det fynske folks tjeneste

Slog offer med en - formentlig død - kat

Vold og slag med en kat - trusler og afpresning kostede en mand et års fængsel, da han blev dømt ved retten i Odense. Han ankede dommen.

-

Vold og slag med en kat - trusler og afpresning kostede en mand et års fængsel, da han blev dømt ved retten i Odense. Han ankede dommen.

Manden blev dømt for i august at have opsøgt sin 30-årige ekskæreste i hendes lejlighed, hvor han sparkede døren ind. Han sparkede blandt andet kvinden i hovedet, tog hendes kat og drejede hovedet om på den, hvorefter han slog løs på hende med det formodenligt døde dyr. Han tog katten med, da han gik, og den er ikke set siden.

Manden blev også dømt for at være trængt ind til en 47-årig mand og to kvinder på 38 og 39 år i et kolonihavehus i Søndergaards Haver i det sydøstlige Odense.

To af dem havde her drukket 10-15 øl, og den 30-årige mand slog den tilstedeværende mand i hovedet og nakken med en medbragt 40 centimeter lang træstok.

Under den efterfølgende tumult væltede de rundt, og på et tidspunkt fik den 38-årige kvinde fat i stokken.

Da voldsmanden stak af, løb hun efter og slog ham med stokken, så han blødte kraftigt. Han var siden indlagt et døgns tid på sygehuset til observation. De to kvinder blev frifundet for vold ved at have slået løs på den ubudne gæst, da de efter rettens opfattelse handlede i nødværge, mens den 47-årige mand fik en betinget fængselsstraf på 20 dage for at have slået igen.