Snedige OB besejrer Brøndby 2-1

Rasmus Festersen blev matchvinder med to mål, da OB vandt over Brøndby, som har fået en katastrofal sæsonstart

Brøndby IF har fået en elendig start på Alka Superligaen. Søndag tabte de blågule 1-2 til gæsterne fra OB, der omvendt er kommet fremragende fra land og er noteret for to sejre ud af to mulige.

Tidligt i første halvleg kom Brøndby ellers foran, da Johan Larsson smed en dyb bold til finske Teemu Pukki, der elegant tæmmede bolden og snedigt skød den mellem benene på OB-målmand Michael Falkesgaard.

Det var tydeligt, at Brøndby-spillerne var opsatte og tændte på at få revanche for sæsonpremieren, hvor det blev til et nederlag på 1-2 til AGF i Aarhus.

Hjemmeholdet var her, der og alle vegne i begyndelsen af første halvleg, og fynboerne virkede nervøse og var ude af stand til at holde på bolden.

Alligevel udlignede OB ud af det blå efter en halv times spil, da nyindkøbte Rasmus Festersen fuldendte et flot kombinationsspil og passerede Lukas Hradecky i Brøndby-målet.

Der var efterfølgende offside-protester fra Brøndby, men linjevogteren holdt flaget nede.

Første halvleg bød generelt på underholdende spil, hvor begge hold skal roses for højt tempo og masser af fine detaljer.

Efter omkring en times spil burde Teemu Pukki have scoret for anden gang, da han modtog en fin stikning. Afslutningen manglede dog kvalitet, og angriberen formåede ikke at ramme målet.

Fynboerne svarede hurtigt igen, da et indlæg blev rettet af i Brøndby-forsvaret og tilfældigt ramte stolpen.

Kort tid efter kom gæsterne så foran, da Rasmus Festersen scorede sit tredje mål i OB-trøjen.

Hradecky reddede Rasmus Falks hovedstød, men finnen parrede den direkte i fødderne på Festersen, og det var nemt for den tidligere FC Vestsjælland-spiller at gøre det til 2-1.

Herefter lagde Brøndby et tungt pres mod OB-målet, og kort før tid havde indskiftede Johan Elmander en kæmpe chance, som han dog misbrugte på det skammeligste.

Dermed står Brøndby nu med nul point efter to spillerunder.