Snevejr skabte travlhed hos politiet: Sådan bliver vejret torsdag

Fyns Politi har kørt til flere end 20 færdselsuheld det seneste døgn. Torsdag falder der ikke ny sne, men kraftig vind kan give snefygninger og glatte veje.

Det seneste døgn er der faldet sne på Fyn og nogle steder helt op til ti centimeter. Det har forårsaget en række mindre færdselsuheld, oplyser politiet.

- Vi har været til over 20 i det forgangne døgn. Det er simpelthen vejrliget, og det har nok noget med hastighed og føret at gøre, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Milan Holck Nielsen.

Ifølge vagtchefen har ingen af de mange uheld været med alvorlig personskade. Til gengæld har det kunnet ses på bilerne, at de er skøjtet rundt i snelandskabet.

Ti minusgrader

Det er muligt, at der torsdag falder en mindre lokal snebyge enkelte steder, men ellers er det værste snefald ovre. Dog blæser det fortsat meget, og det skal trafikanter være opmærksom på.

- Jeg kan kun komme med en opfordring til at køre efter forholdene. Der kan stadig være snefygning og glatte veje, fortæller Milan Holck Nielsen.

Vær opmærksom på snefygning og glatte veje. Varslingen gælder hele Fyn.
Vær opmærksom på snefygning og glatte veje. Varslingen gælder hele Fyn.
Foto: TV 2 VEJRET

I løbet af eftermiddagen aftager vinden en smule, men det vil stadig være rigtig koldt at bevæge sig udenfor.

- Når man kommer uden for, vil det føles som op mod ti frostgrader, fordi vi har lave temperaturer, og fordi vinden stadig ligger i østlig retning, fortæller Cecilie Hother, der er vejrvært på TV 2 Vejret.

Derfor får sneen foreløbig også lov til at blive liggende.