I det fynske folks tjeneste

Sofaskolen: Der venter både uhygge, labyrinter og hajer

Forbered dig allerede nu på dagens virtuelle undervisning, der byder på både uhygge, labyrinter og en slags hajer.

 

VIRTUEL UNDERVISNING TIL ELEVER I GRUNDSKOLEN

TV 2/Fyn samarbejder med Sofaskolen, som tilbyder gratis virtuel undervisning i dansk og matematik til alle elever i grundskolen.

Hver dag vil du på tv2fyn.dk kunne se en artikel med dagens undervisningsmateriale samlet. Hele oversigten finder du her.

Til 0.-3. klasse har Sofaskolen lavet en kort undervisningsfilm, som I kan se i fællesskab. Derefter kan I arbejde videre i de undervisningsmaterialer, vi linker til under YouTube-filmen.

4.-9.-klasses-undervisningen er sammensat, så dit barn eller dine elever selv kan arbejde med det inden for en overskuelig tidsramme.

Til forældre: Brug dit barns UNI-Login til at få adgang til undervisningsmaterialet.
Hvis dit barn har glemt sit brugernavn til UNI-Login, så tag fat i skolen.

Se mere

 

Slå stængerne op på sofabordet og slap af, mens du får undervisning hjemme - i hvert fald i nogen grad, for Sofaskolen er klar med spændene opgaver og programmer til dig i grundskolen. 

Coronavirussen har lukket store dele af Danmark ned, og det gælder også landets skoler. Derfor tilbyder TV 2/Fyn og de øvrige TV2-regioner fjernundervisning i samarbejde med 'Sofaskolen' af Alinea. 

Dagens virtuelle hjemmeundervisning fra Sofaskolen er klar til dig lige her. 

0.-3. klasse undervisning:

0.-3. klasse skal forberede sig på, at det bliver lidt uhyggeligt med monstre og magiske labyrinter. 

Videoen findes her:

 

4.-7. klasse undervisning:

MATEMATIK: 4.-7. klasse finder ud af, hvorfor de skal bruge sildeben i matematik, og hvordan de får styr på matematiske sammenhænge.

Kl. 8:00:
Hent undervisningsmaterialet her.

Kl. 8:30:
Der forberedes til dagens undervisning ved at læse tekster, se billeder og videoer i materialet. Samt eventuelt selv søge viden om emnet.

Følg med i liveundervisningen her. Den er live fra klokken ni og igen fra klokken 13 til 13.15:

8.-9. klasse undervisning: 

8.-9. klasse bliver klogere på, hvilke nyheder der lander på forsiden, hvad der kommer på bagsiden, og hvilke nyheder der slet ikke kommer med i avisen. De møder også en af Politikens SoMe-hajer, der fortæller om, hvordan avisen deler sine nyheder på sociale medier.

Kl. 10.00
Sofanews går live på YouTube på samme link som ovenover.