I det fynske folks tjeneste

Sofaskolen: Dyst i matematik, hvis du tør

I dag skal eleverne dyste i matematik mod Matematikfessoren i dagens virtuelle undervisning. Kan du slå ham? Find ud af det i dag. Du kan forberede dig på dagens lektioner her.

I dag skal eleverne dyste i matematik mod Matematikfessoren i dagens virtuelle undervisning.

 

VIRTUEL UNDERVISNING TIL ELEVER I GRUNDSKOLEN

TV 2/Fyn samarbejder med Sofaskolen, som tilbyder gratis virtuel undervisning i dansk og matematik til alle elever i grundskolen.

Hver dag vil du på tv2fyn.dk kunne se en artikel med dagens undervisningsmateriale samlet. Hele oversigten finder du her.

Til 0.-3. klasse har Sofaskolen lavet en kort undervisningsfilm, som I kan se i fællesskab. Derefter kan I arbejde videre i de undervisningsmaterialer, vi linker til under YouTube-filmen.

4.-9.-klasses-undervisningen er sammensat, så dit barn eller dine elever selv kan arbejde med det inden for en overskuelig tidsramme.

Til forældre: Brug dit barns UNI-Login til at få adgang til undervisningsmaterialet.
Hvis dit barn har glemt sit brugernavn til UNI-Login, så tag fat i skolen.

Se mere

Slå stængerne op på sofabordet og slap af, mens du får undervisning hjemme - i hvert fald i nogen grad, for Sofaskolen er klar med spændene opgaver og programmer til dig i grundskolen. 

Coronavirussen har lukket store dele af Danmark ned, og det gælder også landets skoler. Derfor tilbyder TV 2/Fyn og de øvrige TV2-regioner fjernundervisning i samarbejde med 'Sofaskolen' af Alinea. 

Dagens virtuelle hjemmeundervisning fra Sofaskolen er klar til dig lige her. 

0.-3. klasse undervisning:

Onsdag skal eleverne arbejde med forskellige aktiviteter i dansk og matematik. Der skal læses, regnes og tegnes. Se videoen først, og arbejd med materialet bagefter.

Videoen findes her:

 

4.-9. klasse undervisning:

I dag er der simpelthen linet op til, at der skal dystes i matematik med Matematikfessor. Så gør dig klar til at slå Matematikfessor af pinden.

Kl. 8:00:
Hent undervisningsmaterialet her.

Kl. 8:30:
Der forberedes til dagens undervisning ved at læse tekster, se billeder og videoer i materialet. Samt eventuelt selv søge viden om emnet.

  • Kl. 9.00 - 10.00: 4.-6. klasses undervisning
  • Kl. 10.00 - 11.00: 7.-9. klasses undervisning
  • Kl. 13.00 - 13.15: 4.-6. klasses undervisning
  • Kl. 14.00 - 14.15: 7.-9. klasses undervisning

Følg med i liveundervisningen her. Den er live fra klokken ni: