I det fynske folks tjeneste

Sofaskolen: Kan du overleve Sofa-robinson med Jakob Kjeldberg?

Endnu en uge med hjemmeundervisning starter, og du kan stadigvæk få den digitalt hjemme fra sofaen. Sofaskolen er klar med dagens undervisning lige her.

Sofaskolen ændrer lidt på formatet, men du får stadigvæk en hel masse hjemmeundervisning direkte til dig i sofaen, lige her.

 

VIRTUEL UNDERVISNING TIL ELEVER I GRUNDSKOLEN

TV 2/Fyn samarbejder med Sofaskolen, som tilbyder gratis virtuel undervisning i dansk og matematik til alle elever i grundskolen.

Hver dag vil du på tv2fyn.dk kunne se en artikel med dagens undervisningsmateriale samlet. Hele oversigten finder du her.

Til 0.-3. klasse har Sofaskolen lavet en kort undervisningsfilm, som I kan se i fællesskab. Derefter kan I arbejde videre i de undervisningsmaterialer, vi linker til under YouTube-filmen.

4.-9.-klasses-undervisningen er sammensat, så dit barn eller dine elever selv kan arbejde med det inden for en overskuelig tidsramme.

Til forældre: Brug dit barns UNI-Login til at få adgang til undervisningsmaterialet.
Hvis dit barn har glemt sit brugernavn til UNI-Login, så tag fat i skolen.

Se mere

Slå stængerne op på sofabordet og slap af, mens du får undervisning hjemme - i hvert fald i nogen grad, for Sofaskolen er klar med spændene opgaver og programmer til dig i grundskolen. 

Coronavirussen har lukket store dele af Danmark ned, og det gælder også landets skoler. Derfor tilbyder TV 2/Fyn og de øvrige TV2-regioner fjernundervisning i samarbejde med 'Sofaskolen' af Alinea. 

Dagens virtuelle hjemmeundervisning fra Sofaskolen er klar til dig lige her. 

0.-3. klasse undervisning:

0.-3. klasse skal arbejde med de ord, de har samlet på deres ordplakater over weekenden, og de skal lave en sjov matematikopgave. 

Videoen findes her:

 

4.-7. klasse undervisning:

DANSK: 4.-7. klasse skal ud på en Sofa-Robinsonade med værten for Robinson, Jakob Kjeldbjerg.

Kl. 8:00:
Hent undervisningsmaterialet her.

Kl. 8:30:
Der forberedes til dagens undervisning ved at læse tekster, se billeder og videoer i materialet. Samt eventuelt selv søge viden om emnet.

Følg med i liveundervisningen her. Den er live fra klokken ni og igen fra klokken 13 til 13.15:

8.-9. klasse undervisning: 

8.-9. klasse bliver introduceret til Sofanews, og eleverne skal undersøge, hvordan forskellige generationer forholder sig til kriser.

Kl. 10.00
Sofanews går live på YouTube på samme link som ovenover.