Sofaskolen: Kendt youtuber skal lære elever om kreativitet

Fredagens undervisning i sofaskolen byder på en velkendt gæst, som er Lakserytteren, der skal lære eleverne om kreativitet. Derudover skal eleverne give gode råd til hinanden om, hvordan man fortsætter hjemmeundervisningen.

  

 

VIRTUEL UNDERVISNING TIL ELEVER I GRUNDSKOLEN

Slå stængerne op på sofabordet og slap af, mens du får undervisning hjemme - i hvert fald i nogen grad, for Sofaskolen er klar med spændene opgaver og programmer til dig i grundskolen. 

Coronavirussen har lukket store dele af Danmark ned, og det gælder også landets skoler. Derfor tilbyder TV 2/Fyn og de øvrige TV2-regioner fjernundervisning i samarbejde med 'Sofaskolen' af Alinea. 

Dagens virtuelle hjemmeundervisning fra Sofaskolen er klar til dig lige her. 

0.-3. klasse undervisning:

Onsdag skal eleverne arbejde med forskellige aktiviteter i dansk og matematik. Der skal læses, regnes og tegnes. Se videoen først, og arbejd med materialet bagefter.

Videoen findes her:

 

4.-9. klasse undervisning:

I dag er der simpelthen linet op til, at der skal dystes i matematik med Matematikfessor. Så gør dig klar til at slå Matematikfessor af pinden.

Kl. 8:00:
Hent undervisningsmaterialet her.

Kl. 8:30:
Der forberedes til dagens undervisning ved at læse tekster, se billeder og videoer i materialet. Samt eventuelt selv søge viden om emnet.

  • Kl. 9.00 - 10.00: 4.-6. klasses undervisning
  • Kl. 10.00 - 11.00: 7.-9. klasses undervisning
  • Kl. 13.00 - 13.15: 4.-6. klasses undervisning
  • Kl. 14.00 - 14.15: 7.-9. klasses undervisning

Følg med i liveundervisningen her. Den er live fra klokken ni: