I det fynske folks tjeneste

Søhus-sanger får debut

23-årige fynske Fie Lykke fra Søhus udgav mandag sin første single "Life Might Hurt You".

23-årige Fie Lykke har netop udgivet sin debutsingle, der handler om hendes far som fik sklerose.

Fie Lykke udkommer hos pladeselskabet A:larm Music, som står bag navne som blandt andet Medina og Tina Dickow.

Og det er da heller ikke hvem som helst, der står bag det unge fynske talent, men Chief 1, som i sidste weekend var med til at vinde det danske Melodi Granprix.

- Det er dejligt endelig at få min single på gaden. Det har længe været en drøm for mig, som nu er gået i opfyldelse. Og det gør det da kun bedre, når en af Danmarks største producere kan se potentialet i min musik, siger Fie Lykke.

Cheif 1 er da heller ikke beskeden, når han skal fortælle om Fie Lykke som musiker.

- Fie er en selfmade, dedikeret og utrolig talentfuld sangerinde med en dejlig og original stemme, som jeg faldt for i samme sekund, jeg hørte hendes første demo.Der er noget internationalt over hendes klang, som jeg er overbevist om, at hun kan komme langt med. At hun så oven i købet spiller guitar, trommer, synger og skriver selv, gør hende bestemt ikke til en mindre fascinerende kunstner vi skal holde øje med i fremtiden, siger han.

Sang til far

Selvom Fie er glad for sin debutsingle, er baggrunden for nummeret mere dyster.

- Nummeret er dedikeret til min far, som blev syg med sklerose. Det var aldrig rigtigt noget vi snakkede om, så derfor skrev jeg sangen til ham. Det var min måde at fortælle ham, at vi var der for ham, og at vi måtte holde sammen som familie. Livets problemer blive kun lettere, hvis man deler dem med sine nærmeste, siger Fie.