Sønderjyske bevarer førstepladsen efter sejr over OIK

Odenses ishockeyherrer måtte søndag forlade isen med et nederlag på 2-3 til Sønderjyske. Derved bevarer sønderjyderne førstepladsen i den danske ishockeyliga.

Ishockeyspillerne fra Sønderjyske øgede søndag deres føring i Ishockeyligaen.

Sønderjyderne vandt søndag 3-2 efter overtid i Odense i en kamp, hvor Thomas Spelling scorede samtlige Sønderjyskes mål.

Odenses Rob Ricci havde ellers udlignet til 2-2 lidt mere end to minutter før tid. Men gæsterne skulle kun bruge 42 sekunder af overtiden, før ligaens tophold havde sikret sig to point.

Sønderjyske har dermed fem point mere end Herning, som søndag tabte 2-3 hjemme til ligaens nummer fem, Aalborg. Sønderjyderne har dog spillet en kamp mere end Herning.

Herning vandt skudstatistikken med 38-29 mod Aalborg, men gæsterne var mere effektive.

Christian Nordentoft bragte Aalborg foran 3-1 kun otte minutter inde i anden periode, og så hjalp en enkelt Herning-scoring i tredje periode ikke på resultatet.

Rødovre vandt søndag 5-4 hjemme over Esbjerg. Mike Daugulis scorede til 5-4 knapt fem minutter før tid.

Mere opsigtsvækkende var det, at Anders Schultz scorede to mål for Rødovre, mens landsholdsspilleren Kirill Starkov for anden kamp i træk lavede tre point for Esbjerg. Han har altså lavet seks point i weekendens to kampe.

I Frederikshavn vandt hjemmeholdet ikke så overraskende med 5-2 over Herlev. Frederikshavnerne ligger på tredjepladsen med otte point op til Sønderjyske og tre til Herning.