Søren Andersen fra OB til AGF

Superligaklubben OB ophævede fredag kontrakten med angriberen Søren Andersen. Den 31-årige spiller vender nu tilbage til AGF efter 61 kampe og 25 mål for OB. Søren Andersen har ikke været fast mand på OB\'s superligahold det seneste stykke tid, men er tilbage i superligaen, når han får debut for AGF mod Vejle på søndag.

-

Superligaklubben OB ophævede fredag kontrakten med Søren Andersen. Angriberen vender tilbage til AGF efter 61 kampe og 25 mål for superligaklubben OB. Den 31-årige angriber har ikke været fast mand på OB\'s superligahold på det seneste stykke tid, men er allerede med i den århusianske trup søndag, når AGF spiller mod Vejle i superligaen.


Søren Andersen spillede i AGF fra 1989-1993, inden han blev solgt til den spanske klub UE Lleida.


\"Søren Andersen har ønsket at prøve noget nyt, og da han i øjeblikket ikke er fast på ligaholdet, vil vi ikke stå i vejen. Vi ønsker Søren alt mulig held og lykke\", siger OB\'s sportsdirektør Lars Høgh.

Den 31-årige angriber tiltræder en kontrakt i AGF, som løber frem til udgangen af forårssæsonen 2003. Søren Andersen træner allerede fredag morgen med sine nye holdkammerater.