Søren Haagen og Kasper Nielsen tilbage i GOG

Tre gamle kendinge, to nye ansigter og en omrokering. Det var, hvad GOG havde på plakaten, da klubben torsdag i Gudmehallerne præsenterede nyhederne forud for den kommende håndboldsæson. Søren Haagen vender tilbage til GOG som ny træner for kvindeholdet.

-

/ritzau/
Tre gamle kendinge, to nye ansigter og en omrokering. Det var, hvad GOG havde på plakaten, da klubben torsdag i Gudmehallerne præsenterede nyhederne forud for den kommende håndboldsæson.

Den største overraskelse bestod i, at den tidligere GOG- og Flensburg-Handewitt-målmand Søren Haagen skal træne GOG\'s kvindehold sammen med Peter Bruun Jørgensen, der blev fyret i Tvis-Holstebro efter den forgangne sæson.

Ud over den nye trænerduo kunne herretræner Bent Nyegaard, der nu også har fået status som sportschef i den fynske klub, præsentere tre forstærkninger til herreholdet, som i denne sæson skuffende måtte nøjes med bronze.

Kasper Nielsen er blevet løst fra sin kontrakt med Flensburg-Handewitt og er tilbage i GOG efter et skuffende år i Tyskland. Det samme er Jacob Larsen, den grønlandske landsholdsspiller, der for to år siden forlod GOG som dansk mester, og siden har spillet i Otterup og Odense.

De får selskab af den 29-årige målmand Kim Andersen, der kommer fra Ikast, og som er udset til at afløse Thomas Petersen, der har valgt at forlade GOG. Alle er blevet udstyret med toårige kontrakter.