Spark, slag og vrid i Odense

Der er slagsmål om hver eneste guldmedalje, når 330 taekwondo-kæmpere her i weekenden kæmper om DM-titlerne i Odense Idrætshal.

DM i Taekwondo bliver traditionen tro afviklet i Odense, og i år er både Udvikling Fyn, Sport Event Fyn og Odense Kommune med i samarbejdet om det store stævne.

- Det har været en ønske fra klubberne i hele landet, at DM kom til at foregå i Odense. Det ligger centralt og deltagerne føler sig godt tilrette her i Odense, siger Murad Ahmed, der er formand for Odense Taekwondo Klub.

20 fynboer klar

2411 taek2

Omkring 12 fynske klubber er i år tilmeldt DM, og ud af de 330 deltagere kommer de 20 fra fynske klubber. En af årets debutanter var Simon Eldahl, der stillede op i Cadetklassen.

- Det er spændende at være med til et DM, og jeg håber at jeg kan blive mester, lød det optimistisk fra den unge taekwondo-kæmper.

Men opgaven viste sig hurtigt meget vanskelig for det fynske talent, da han kom op mod Jonas Mlvig fra Søllerød med sort bælte. Fynboen tabte klart med cifrene 16-4.

- Det har været sjovt at være med, men jeg er da ærgelig over, at jeg tabte. Men nu har jeg mere erfaring, og kan gøre det bedre til næste år, siger Simon Eldahl.

Lørdag fortsætter stævnet med kampe og søndag gælder det teknik. Størst forhåbninger er der til Shervin Mazaheri, der stiller op i vægtklassen 68-74 kilo.

Læs mere om DM stævnet