Spildt øl er årsag til voldssagen mod L.O.C

En spildt øl var en del af grunden til den konfrontation, som førte til en voldsanmeldelse mod L.O.C.

Man skal ikke græde over spildt mælk, men man kan blive gal over en spildt øl.

Det skete for den mand, som rapperen L.O.C. angiveligt tildelte et knytnæveslag i ansigtet under endagsfestivalen Rock under Broen i Middelfart den 9. juni i år.

- Men det drejer sig ikke primært om, at jeg vil have en anden øl. Jeg vil ikke opnå andet end at sige, at det ikke er i orden og få en undskyldning, forklarer offeret, der hedder Jesper til fornavn, i Retten i Odense.

Han forklarer, at han netop var blevet ramt på skulderen af et sidespejl på en bil, som kørte meget tæt på ham. Sammenstødet fik ham til at tabe øllen.

I bilen sad L.O.C. og hans band, som netop havde optrådt ved festivalen. Bilens chauffør og Jesper har en ordveksling i mindre pæne gloser, før bilen kører videre og parkerer længere henne ved garderobeområdet.

Jesper går efter for at få undskyldningen - og det i lettere beruset tilstand.

- Jeg har drukket alkohol hele dagen. Jeg er let beruset. Jeg har fået øl, men jeg kan huske klart, hvad der er foregået, forklarer han i retten.

Den opfattelse deles dog ikke af en af vagterne i området, som observerede den efterfølgende tumult mellem passagererne i bilen og Jesper.

- Offeret snakkede fuldemandssnak, forklarer øjenvidnet.

En af bilens passagerer, sangeren U$O, blander sig i diskussionen, som han tror handler om offerets spildte øl.

- Jeg siger til ham, at jeg går ind og henter en øl til dig. Da jeg vender mig for at hente den, siger han "Så tag dog den hue af" og river i den, fortæller han.

Og det syn får L.O.C. til at reagere, da han mener at se sin ven U$O blive overfaldet, og skubber til Jesper.

Eller slå ham med en knytnæve i ansigtet, som Jesper forklarer.

Han husker ikke nogen snak om øllen.

- Jeg har ikke registreret, at nogen tilbød mig at købe en øl, forklarer han.