Spøgelsesbilist sender seks på sygehuset

En spøgelsesbilist forårsagede lørdag aften en ulykke med i alt fire biler på den fynske motorvej ved Vissenbjerg. Seks personer måtte på sygehuset.

En mandlig spøgelsesbilist skal tjekkes for alkohol i blodet, efter at han lørdag aften var involveret i en ulykke på den fynske motorvej ved Vissenbjerg. I alt fire biler inklusiv spøgelsesbilistens var involveret i ulykken, der betød, at seks personer måtte på hospitalet. Fire blev sendt til Odense Universitetshospital, mens to kom til sygehuset i Kolding. En af de tilskadekomne brækkede hoften ved mødet med spøgelsesbilisten, mens de øvrige slap med mindre skader, oplyser politiet.

- Spøgelsesbilisten kørte ned ad rampen ved Vissenbjerg og ramte derefter flere biler. På grund af uheldets karakter har vi anholdt spøgelsesbilisten og tager ham ind for at afgøre, om han har fået noget alkohol. Det tror jeg ikke han har, men det vil vi lige vurdere, siger vagthavende ved Fyns Politi.

Han kan ikke oplyse alderen på spøgelsesbilisten. Politiet åbnede sent lørdag aften det ene af de to spor i østgående retning, så bilisterne igen kan komme igennem.