Sponsorbryllup til fynsk brudepar

Det kan blive med et Netto-logo på smokingen og en reklame for BR Legetøj på brudekjolen, når det fynske par, Jakob Bruun Andersen og Joan Fischer Hansen, Tommerup, den 7. juni skal giftes i Danmarks første sponsorfinansierede bryllup.

-

Det kan blive med et Netto-logo på smokingen og en reklame for BR Legetøj på brudekjolen, når det fynske par, Jakob Bruun Andersen og Joan Fischer Hansen, Tommerup, skal giftes i Danmarks første sponsorfinansierede bryllup.

Det er bryllup.dk, der arrangerer sponsorbrylluppet, men oprindeligt var det et andet par, der havde vundet retten til et sponsorbryllup. Men pludselig afslørede parret, at de havde taget fusen på arrangørerne, de var nemlig allerede gift.

Jakob Bruun Andersen og Joan Fischer Hansen var også med i konkurrencen, og tøvede derfor ikke med at sige ja tak til et sponsorbryllup, da arrangørerne pludselig stod uden et giftelystent par.

\"Det er absolut en win/win-situation for alle. Bryllup.dk og sponsorerne får opmærksomhed, vi får mulighed for at skrive danmarkshistorie og Magnus Fonden for kræftsyge børn modtager overskuddet fra eventen\", siger det glade par til bryllup.dk

Parret skal nu på jagt efter sponsorer, der skal finansiere begivenheden, som finder den 7. juni på Egeskov Slot.