Sportschef: Det er jo helt forfærdeligt

Sportschefen for Dansk Forening for Rosport er rystet over branden i Odense Roklub natten til lørdag. En brand, der ødelagde både for millioner og risikerer at banke klubben helt tilbage.

Natten til lørdag blev roklubben raseret af en formentlig påsat brand, hvor mange både blev ødelagt - herunder 30 Team-Danmark-både til en værdi af 100.000 kr. stykket.

- Det er jo helt forfærdeligt. En klub med de rammer bliver pludselig banket helt tilbage på grund af branden, fortæller sportschef for Dansk Forening for Rosport, Lars Balle Christensen til TV 2/Fyn.

Flere eliteroere holder til i den 111 år gamle roklub, og den er kendt for at udvikle nye talenter til sporten.

Lars Balle Christensen frygter derfor også, at den voldsomme brand kan få konsekvenser for fremtiden.

- Odense Roklub leverer jo mange talenter til vores elitearbejde. Det er klart, det bliver et slag tilbage for dem - nu hvor bådene er væk og klubhuset er ramt af branden. De rammer, som de normalt har kunnet tilbyde de unge, dem har de ikke længere. Så på en eller anden måde får det jo indflydelse på fremtiden for os i forhold til talentmassen, fortæller Lars Balle Christensen og fortsætter:

- Det kommer til at tage tid. Men jeg er sikker på, at mange vil hjælpe til ved at stille både til rådighed, så de igen kan begynde at træne.