I det fynske folks tjeneste

Spritkørsel i Søhus

To unge mænd blev anholdt og sigtet for spitituskørsel natten til lørdag. De mistede herredømmet over deres bil i et sving i Søhus.

To unge mænd kunne ikke styre bilen i et sving i Søhus. Begge er sigtet for spirituskørsel.

En 22-årig mand og hans 18-årige kammerat kørte for stærkt i beruset tilstand på Slettensvej i Søhus. Det skete omkring 2.15 natten til lørdag.

Politiet kom ud til en bil, der holdt parkeret i et buskads, efter at have torpederet et vejskilt.

- De to har formentlig kørt for hurtigt, for de kan ikke holde bilen på vejen. Den er kørt over fortorvskanten, har ramt et vejskilt og er endt i et buskads, hvor vidner ser den 22-årige stide ud fra førersiden, fortæller vagtchef Thomas Bentsen, Fyns Politi.

En spritdom bliver til to

Politiet ville tage den 22-årige med på stationen og villle egentlig lade den 18-årige gå, men han lavede så meget påstyr og ignorerede gentagne advarsler, at politiet også tog ham med på stationen.

Under afhøringen fortalte de to, at den 18-årige også havde kørt bilen tidligere på aftenen.

- Det resulterer i, at vi også sigter den 18-årige for spirituskørsel, fordi han jo nærmest insisterede på at blive taget med på stationen, siger vagtchefen.

Ingen kom til skade som følge af de to mænds spritkørsel.

Fanger knallerttyv samtidig

Mens de to spritbilister var ved at blive anholdt, kom en knallertkører forbi med en stor sæk. Det er klokken 2.30.

- Ham vil vi gerne tale med også, og det viser sig, at sækken indeholder 11 jakker af mærket Nimbus med prismærke på. Og jakkerne er stadig pakket ind i plastik. Ikke så langt fra stedet finder vi en cykeltrailer, som indeholder flere Nimbusjakker og nogle jakker af mærket Thomson, fortæller vagtchefen.

Politiet sigter knallertkøreren for tyveri.

Politiet ved endnu ikke, hvor de stjålne jakker stammer fra. Der var 43 jakker i alt.