Stævne for iværksættere

Over 50 nye fynske iværksættere satte i dag hinanden stævne til iværksætterdag i Stjerneskibet i Odense.

Og der blev da også networket på kryds og tværs blandt de nye iværksættere der i dag viste deres virksomheder frem. det er især indenfor mode og design at mange tør tage springet som selvstændige hvor designerne kan mærke at kunderne har fået flere penge mellem hænderne.

Arrangementet er en del af Økonomi- og Erhvervsministeriets såkaldte "v-dage", der sætter fokus på vækst, viden og vejledning.

Ialt deltog 50 virksomheder som alle er under 4 år gamle. De dystede om bedste branding, præsenteret på en 4 m2 stor stand.

Juryen udpegde de 3 virksomheder som præsenterer sig bedst på dagen. Juryen bestod af planner Jan Skouenborg, Nørgård Mikkelsen,
udviklingsdirektør Stefan Birkebjerg Andersen, Udviklingsforum Odense og erhvervsserviceservicechef Kim Ulrik Larsen, Erhvervsservice Odense.

Colorbox blev vinder

Og de tre vidnere - med juryens begrundelse:

1. præmie:
Colourbox.dk. Colorbox blev valgt på grund af et meget interessant forretningskoncept og en opmærksomhedsskabende stand, hvor man som besøgende på overbevisende vis får demonstreret en database med flere end 160.000 billeder, som man som abonnnent frit kan bruge. Samtidig er databasen struktureret, så man hurtigt og let kan finde lige nøjagtig det billede man har brug for - uanset om det er billede af et rødt æble eller et stemningsskabende billede som f.eks. kærlighed.

2. præmie:
State of Mind, der sælger konsulentydelser i optimering af sponsorater. Må jeg bede en repræsentant for State of Mind kommer herop og modtage den velfortjente 2. præmie.

3. præmie:
Papsnedkeren, der på original vis udvikler emballageløsninger. Må jeg bede en repræsentant for Papsnedkeren kommer herop og modtage den velfortjente 3. præmie.